Vil du lave dit eget kontorfællesskab i Odense?

Vil du gerne dele arbejdsdag med andre selvstændige?

Kunne du godt tænke dig at dele arbejdsdag med andre selvstændige, så kan det være en rigtig god ide at overveje et kontorfællesskab. Der har hver mand sit eget kontorbord samtidig med muligheden for at sparre og hente hjælp fra andre iværksættere. Det kan være langt mere givende at sidde på et kontorfællesskab end at sidde på et kontor for sig selv.

Intet ledigt kontorfællesskab i nærheden? Lav dit eget

Dog kan det jo være svært at finde at finde et godt kontorfællesskab med ledige pladser – især hvis man er fra en så stor by som Odense. Der er pladserne som regel revet væk. Skulle det være tilfældet, kan du jo overveje at lave dit helt eget kontorfællesskab. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du jo smutte en tur ind her for at se, om der ikke skulle være et perfekt lokale til rådighed i Odense

 

Skab god energi hver eneste dag

Ved at sidde med andre ligesindede på et kontor er det nemmere at skabe en god energi hver eneste dag og et godt arbejdsmiljø. Det kan være svært at skabe, når man bare sidder alene. Og så er der selvfølgelig også hele det sociale aspekt i det. Så få en plads på et kontorfællesskab eller lav dit eget, hvis der ikke er nogle pladser ledige.