Ud af rytmen

Jeg har i den seneste tid, nok de seneste tre måneder, gået rundt og opbygget en stadig større irritation over min hverdag, noget som har gjort, at jeg ofte finder mig selv i en ret så frustreret tilstand om aftenen. Jeg tror det skyldes at jeg ikke har den store variation i det jeg går og laver, der er ligesom blevet opbygget en rytme der gør, at de fleste dage ligner hinanden. Men det er ikke holdbart, så jeg har besluttet mig for at tage ud og rejse, for ligesom at komme ud af den rytme. Det kan umuligt være sundt i længden med så lidt forandringer som jeg går og oplever. Men nu sker der endelig noget andet!

Rejseplanen

Ud af rytmen

Jeg har lige fået godekendt at jeg holder hele min restferie i en omgang, det er fire uger det drejer sig om. Og så har jeg en god ven, som kan holde ferie på samme tid som mig. Så vi har aftalt at vi tager en tur til usa sammen om en måneds tid. Det er helt forfærdeligt så langsomt tiden går efter vi aftalte det, men nu er der noget at se frem til. Jeg har ikke den store rutine i at købe rejser til usa, faktisk har jeg ikke været ude og flyve i flere år. Men det har min ven, og vi har siddet sammen to aftener nu, og planlagt vores rejse, hvor vi skal rejse hen og kigget efter fede destinationer og billige flybilletter til usa. Planen er, at vi vil leje en bil derovre og køre rundt i tre uger, en tur der gerne skal ende i Florida hvor vi skal være i en uge, og bare nyde solen. Vi har allerede fundet en bil vi kan leje, det er meget billigere end i Danmark, og så har vi netop købt vores flybilletter lige her på ticket2travel,dk. Hold op hvor jeg glæder mig til at komme væk fra hverdagens trædemølle og jeg er sikker på, at jeg er et helt ny og meget gladere menneske når jeg er kommet hjem igen. Ud af rytmen, det er sundt for sjælen!