Jeg har netop læst en artikel på EkstraBladet.dk om en forfærdelig situation som er sket ved nethandel. Mange kender side DBA som står for Den Blå Avis. Her kan man som privat person sælge ud af sine sager med andre rundt i hele landet. Det er et rigtig smart koncept, men der er virkelig brug for nogle stramninger indenfor det område. Det er særligt farligt med meget værdifulde ting som skal sælges. Man kan ikke lade være med at spørge sig selv om køberen kunne finde på at lade være med at betale. Det ville være en yderst træls situation for sælgeren.

Troværdighed på nettet

Netop dette har en pige ved navn Mathilde prøvet på den hårde måde. Det var sådan at Mathilde dengang var hundeejer men ville altså af med hendes hund. Derfor lagde hun en annonce op på Den Blå Avis for at sælge den. Helgivis for hende fandt hun en køber men desværre for hende var det ikke en handel som endte som hun ville have det. Der er nemlig det twist ved sagen at køberen nægter at give penge for hunde, af den grund at køberen mener at hunden var underærnæret da hun købte den. Derfor står Mathilde i en rigtig uheldig situation. Hun har ikke modtaget pengene for denne handel af hunden og køberen har også nægtet at give hunde tilbage. Jeg mener dog at denne situation er særlig da både køber og sælger har ret. Det er dog et skræmmende senarie for en sælger ikke at få hvad køber har lovet. Det får mig til at tvivle på Den Blå Avis. Du kan læse mere om sagen her.

Styr på sildene.. Jeg mener sagerne!

Nok om det og nu til det helt modsatte. Ja, godt nok har Den Blå Avis ikke helt vildt godt styr på de penge som løber mellem de forskellige private personer, men nogen som har styr på sagerne er helt sikkert Skagenfood. Jeg har længe benyttet mig af den hurtige levering af frisk kød og fisk til mig hjem fra Skagenfood. Og alt er foregået trygt og ekstremt hurtigt. Når jeg modtager noget nyt fisk er det som om  det er tager direkte op fra havet. Man har altså mulighed for at bestille kød online sammen med en masse andre varer og det fungerer bare så godt.