Der er nogle ting her i verden, som ikke er så rare, at det gør noget. En af disse ting er at have solen lige i øjnene, når man kører bil i myldretiden. Det kræver lige lidt mere opmærksomhed en ellers. Jeg har jo ikke noget ønske om at køre galt eller det, som er værre. Hvis det nu er hjemme på terrasse, at jeg får solen i øjnene, er det en helt anden sag. Så er det faktisk ret ok, for så lukker jeg bare øjnene.

Det bliver godt

Når jeg nu alligevel har lukket øjnene, kan jeg jo passende gennemgå planerne for brylluppet. Der er jo trods alt ikke mere end et par uger til jeg skal giftes med Niels. Der er styr på det meste. Også min lille overraskelse til Niels. Jeg har nemlig planlagt lidt ekstra underholdning til bryllup. Niels er helt vild med tryllerier. Derfor har jeg booket en tryllekunstner til bryllup. Faktisk er jeg den eneste der ved, at tryllekunstneren kommer. Det vil sige, jeg håber da også at tryllekunstneren ved det, for ellers bliver det lidt underligt. Det var egentlig ret nemt at finde frem til. Jeg klikkede ind på booktryllekunstner.dk og valgte den tryllekunstner, som jeg forestiller mig passer bedst. Jeg havde læst om hjemmesiden på bryllupsklar.

Solen i øjnene

Det er ikke mere end et års tid siden, at Niels og jeg mødte hinanden. Vi havde begge to – hver især – rejst rundt i Asien og var nu kommet til Bangkok, som var sidste stop på rejsen inden det blev til København. På en eller anden måde artede det sig sådan, at vi overnattede på samme hotel og skulle med samme fly hjem. Det fandt vi ud af, da vi skulle tjekke ud. Vi valgte derfor at tage en taxi sammen ud til lufthavnen. Det ene ord tog det andet og inden vi havde tjekket ind, var vi blevet enige om, at vi da skulle sidde sammen i flyet. Det kunne sagtens lade sig gøre, for der var ikke ret mange mennesker med flyet. Og nu, skal vi så giftes og nogle uger. Det er da utroligt, som ting kan udvikle sig.