Med på noderne

Der er noget ikke så meget at være i tvivl om: jeg kan altså bare godt lide at være med på noderne. Ikke mindst når det drejer sig om tøj til kvinder, mode og den slags. Derfor er jeg da også en trofast læser på womenswall og deres hjemmeside. Det er nok især deres modeblog, som jeg går op i.

Noget anderledes

Med på noderne

Min mand, Jesper, er noget anderledes. Faktisk går han ikke så meget op i tøj. Og det er helt fint med mig, så er mit tøjbudget bare det større. Der er lidt modsætningerne mødes over Jesper og mig. Jeg ser lidt mig selv som den tjekkede citychick, som bare har styr på ting og sager. Jesper er håndværker og kommer fra Jylland. Jeg kender ikke ret mange, som er mere nede på jorden end ham. Sammen er vi dog det perfekte match. Til trods for vores forskellige. Med tanke på Jespers og mit forhold, så er jeg ikke enig i, at lige børn altid leger bedst.

Vores børn, Line og Kasper, har arvet vores karaktertræk. Line er mors pige og elsker at tage med mig ud og shoppe. Selv om Line ikke er så gammel, så har hun ret godt styr på den slags med mode. Kasper er nærmest som snydt ud af næsen på Kasper. Meget stille og rolig. Han er – som sin far – vild god med sine hænder. Når Line og jeg tager afsted til et storcenter eller noget, går drengene ud i skuret og laver ting i træ. Alle hygger sig.