Hvis du er glad for læder, så kender du sikkert allerede godt mærket Muubaa, der designer tøj i læder. Og det er ikke kun læderjakker, de holder sig til, ligesom så mange andre mærker. Nej, det her mærke går linen fuldt ud og designer alt fra toppe til blazere i læder, og man må sige, at de slipper vellykket fra det. Så hvis du er glad for læder, så bør du helt sikkert tjekke det mærke ud, hvis du ikke kender dem i forvejen.

Lædertoppe er det nye

Normalt ville man ikke tro, at en lædertop ville være særlig gennemført, hvis nogen havde forsøgt sig med at lave. Men Muubaa er virkelig bare på hjemmebane i alt, hvad de foretager sig. Om det så er en top, så formår de at gøre den elegant og moderigtig, så man sagtens kan have den på, uden man stikker helt ud i gadebilledet.

Der er ikke mange mennesker, der har fået øjnene op for, at man kan lave så mange andre ting end lige jakker og tasker i læder. De har denne producent forsøgt at gøre noget ved. De vil gerne have, at folk begynder at gå lidt mere i læder. Og man må da sige, at de giver en muligheden for det, når de kan producere nærmest alle ting i læder. Så tjek dem ud, hvis du har lyst til at se, hvordan alt normalt tøj ser ud i læder.