Jeg finder det!

Jeg finder det! På nettet! Sådan hører jeg mig selv sige meget ofte, og selvom jeg for et stykke tid siden, ja nu er det jo nok snart nogle år siden forsvor, at jeg skulle blive sådan, så er jeg nu sådan en, der klarer de fleste ting over nettet. Det er skønt, at man kan ordne så mange ting der, for ellers ville jeg da blive fuldstændig kuleskør af at skulle ringe rundt eller møde personligt op alle steder. Nej, det er faktisk rigtig smart, at nettet i dag kan klare de fleste ting.

Jeg finder det!

Inden for de seneste par år har jeg flyttet et par gange, og derfor har jeg i særligt høj grad haft brug for de forskellige ting, som man kan ordne, når man skal flytte. Man skal jo melde flytning hver gang, og det er ikke kun til Folkeregisteret, det er også til Post Danmark. Af en eller anden grund kan man ikke gøre det på en gang, men det er der jo nok en smart fidus ved. På nettet kan man også vælge ny læge, eller man kan beholde den, som man allerede har. Det er faktisk også ret smart.

Mig – en modstander

I starten var jeg lidt en modstander af alt det, som man kunne bruge nettet til. Det var primært, fordi jeg så nettet som et sted, hvor man kunne bestille sin mad og købe sit tøj. Sådan noget foretrækker jeg at gøre i virkeligheden, altså hvor jeg selv tropper op i en butik eller på en cafe. Det er bare en helt særlig oplevelse, som man ikke får, når man sidder og klikker tingene hjem på nettet. Da jeg skulle flytte den første gang, fandt jeg dog ud af, hvor smart det egentlig var, at jeg kunne ordne en hel masse ting hjemmefra. Så skulle jeg ikke op på kommunen i tide og utide og stå i kø eller hænge i en telefonkø.

Lidt shopping alligevel

Sidenhen har jeg dog også brugt nettet til shopping et par gange. Nogle gange er det bare smart, at man kan bestille tingene lige hjem til sin egen hoveddør, så varerne ikke skal slæbes hjem. Jeg benyttede mig blandt andet af det, da jeg skulle indrette et nyt kontor herhjemme. Det var uanede mængder af kontorartikler, som jeg skulle bruge, sådan føltes det i hvert fald, da jeg gik rundt i butikkerne og kiggede.

Da jeg kiggede på nettet, fandt jeg lomax på amino bizz, og da jeg først kom ind på hjemmesiden lomax.dk blev det hele meget mere overskueligt. Da lomax havde alle de ting, som jeg skulle bruge, kunne jeg lige så godt bestille det hele samlet der – og så ville det hele komme direkte hjem til mig. Det er altså en stor hjælp, for selvom jeg er frisk og rask, så er det altså begrænset, hvor meget jeg kan slæbe hjem. Jeg er hverken den største eller den stærkeste, selvom jeg gør, hvad jeg kan, og der kommer netshopping altså ind og redder mig en gang imellem.