Ikke til at komme af med

Den er ikke til at komme af med. Men det gør mig egentlig heller ikke noget, for den har hjulpet mig til mange gode oplevelser og minder: Min rejselyst. Den har, så vidt jeg lige husker, altid været der. Den har udviklet sig i takt med med mit liv. Da jeg var lille, var noget af det bedste jeg kunne at komme på camping, siden blev det interrail, skiferie og en masse andre ting. Disse mange rejser har givet mig en masse oplevelser, som jeg nødigt ville have været foruden. 

Et andet sted

Nu er jeg ikke helt så ung, som jeg har været. Det er min kone i øvrigt heller ikke. Derfor er vi færdige med at trekke rundt i Borneos jungle eller sidde halve og hele dage og vente på, at tour-rytterne bruger 5 sekunder på at køre forbi os på et eller andet bjerg i Frankrig. Der skal mere ro på nu, når vi rejser. Derfor er min kone og jeg i høj grad overgået til en mere afslappet ferieform, hvor vi kan taget det i det tempo, som vi lige har ork til. Vi har fået et godt øje til Spanien. Klimaet er godt, maden er god og det er til at komme i nærheden af. Derfor har vi flere gange benyttet ferieboliger i Spanien, som vi har fundet gennem Rinconrent. Ind på nettet og vups, så er den ferielejlighed i vinkel.

For os er fordelen ved en feriebolig, at vi kan køre vores eget løb i eget tempo. Ønsker vi at lave vores egen mad, går vi ned på markedet og finder noget, som vi gerne vil spise. Og er det en dag, hvor vi bare vil ud og spise, så gør vi det. Det er frihed for os, at vi ikke føler os bundet eller forpligtet til at spise mad på hotellet på et fastsat tidspunkt.

Vi har også ved enkelte lejligheder haft vores børnebørn med. De elsker at tage med os på ferie, for de ved, at vil møgforkæler dem. Det er jo nærmest en pligt for en hver bedsteforælder: At give børnebørnene lov til alt det, som ens egne unger ikke fik lov til. Og både min kone og jeg opfylder gerne den pligt.