I bedre form

De sidste år har jeg arbejdet hårdt på at komme i deform. Jeg har gjort alle de ting, som sikrer, at formen bliver runder og større. Det er slut nu. Nu er det slut med at være interesseret i, hvor der er tilbud på chips, sodavand og slik, så jeg kunne få flest muligt kalorier for færrest muligt penge. I stedet har jeg valgt at udsætte min krop for… træning, motion og at jeg går uden om de fleste kaloriebomber. Der er stadig masser af mig, som skal væk, men jeg kan da – her en måned inde i forløbet – mærke, at der er mærkbare forbedringer. Tøjet sidder ikke så stramt og jeg kan træne længere og hårdere. Og så har jeg fået mere energi. Da jeg startede fik jeg ret hurtigt en instruktør til at give mig noget rådgivning, så jeg kunne få det rette flow og tryk i min træning. Så vidt jeg kan forstå, kan jeg også få foretaget en måling, som fortæller mig, hvordan min fysiske alder er. Den er jeg pænt sprunget over.

Viden er magt

I bedre form

Også på min arbejdsplads er der masser af ting, som skal måles og kontrolleres. Så vi får det bedste resultat. Der skal nogle helt andre mennesker på banen. I den forbindelse bruger vi de løsninger, som vi ofte finder hos tech og deres hjemmeside tech.dk. Det er faktisk lidt fantastisk, hvad de drenge og piger kan finde ud af. Nogle gange har vi brug for nogle målinger, hvor vi bare står på herrens mark og ser meget opgivende ud. Det er vi efterhånden holdt op med, for vi tager bare fat i tech og beder dem lave noget til os. Det er mere end en gang lykkedes dem at skabe resultater, hvor jeg ellers ville have sagt, at det var mission impossible.

Det er herligt med mennesker, som bare ved, hvad de har med at gøre. Uanset om det er nede i træningslokalet eller henne i firmaet. Det giver mig en eller anden ro i maven at vide, at jeg er i gode hænder. Når grænserne for det mulige kan rykkes igen og igen. Som nævnt er jeg igen gået i gang med at udfordre og udbygge mine muskler. Med kyndig vejledning og udfordring, kan jeg allerede mærke markante forskelle. Hvis ikke det var for en god rådgivning og troen på, at det nok skal gå, så var jeg helt sikkert ikke nået så langt, som jeg allerede er kommet. Der er lang vej endnu til jeg er der, hvor jeg gerne vil være. Jeg forventer, at det bliver skruen uden ende. Når jeg har opnået et resultat, så skal jeg lige skabe et resultat, som overgår det. Lidt lige som når vi på mit arbejde udfordrer tech-drengene på at hjælpe os med nogle helt specielle ting til måling af flow eller noget i den retning. 

Hvad skal jeg sige? Jeg nyder at se professionelle arbejde og få udbyttet af deres indsigt og erfaringer. Længere er den vel egentlig ikke.