Har du prøvet at sove i shelter?

Med tiden har vi rundt omkring i Danmark fået os utroligt mange shelters. Og langt de fleste er til fri afbenyttelse. De ligger som regel nær offentlige stier, strande, skove og lignende områder. Et shelter er en lille træhytte, som ofte bliver akkompagneret af en lille bålplads. Nogle steder er der sågar også mulighed for vand og toilet. Så hvis du går og leger med tanken om at komme ud i den danske natur og opleve den helt tæt på, så er det da oplagt at overnatte i et af de mange shelters.

Sov i det fri

Hvis du aldrig har prøvet det før, så er det måske noget, der kan få dig lidt ud af din komfortzone. Og hvis man aldrig før rigtig har prøvet noget lignende, så kan det virke meget overvældende bare at skulle lægge sig ned i en åben træhytte og falde i søvn midt ude i skoven. Men når man først er kommet igennem den første nat, så vil man blive positivt overrasket over sig selv. Så får man følelsen af, at man gjorde det sgu.

Så hvis du planlægger din egen lille tur ud i naturen, så er det en god ide at have det rette udstyr med. Du kan eventuelt finde en masse brugbare ting inde på http://www.grejfreak.dk/. De har alt lige fra soveposer til madlavningsudstyr, så du burde være dækket ind efter et besøg derinde.