At være glad

I det store hele har jeg et dejligt liv. Jeg har en dejlig mand, et par dejlige unger, et godt job og en masse af de andre ting, som hjertet nu begærer. Så jeg har meget at være glad og taknemmelig for. Det er jeg også. 

Jeg følger med

For mig er det vigtigt, at jeg følger med i, hvad der sker rundt omkring mig. Derfor er jeg nok det, som nogen vil kalde en nyhedsssvamp. Jeg får mine nyheder og impulser mange steder fra. Det ene øjeblik er jeg på dr.dk for at tjekke situationen i Ukraine. Det næste øjeblik er jeg på den kvindeblog / modeblog, som hedder womanswall.dk. På womanswall er det måske ikke de store epokegørende ting, som har indflydelse på verdensøkonomien, men ikke desto mindre er de vigtige for mig. Jeg vil nemlig også gerne være lidt smart og fremme i skoene.

Jeg ved, at mange af mine veninder også tit er inde på womenswall.dk, så vi får tit en snak om de ting, som vi finder på hjemmesiden. Der er jo nok at tage fat på, og når vi har forskellig smag, kan der da godt komme lidt livlige diskussioner om, hvorvidt noget er hot eller not. For mit skal det ikke være alt for skrigende. Jeg er nok mere til lidt stille og kølig elegance. Linda, en af mine veninder kan næsten ikke få det farvefuldt eller spraglet nok. Selv om vi er de bedste veninder, så bliver vi nok aldrig enige om, hvad der er god stil. Det behøver vi heldigvis heller ikke. Vi er enige om, at vi ikke er enige.

Nu går alt ret godt. Sidste år var der dog nogle bump på vejen, som lidt trak tænder ud. Det var lidt annus horribilis. Et år som jeg egentlig godt kunne have undværet. Men jeg har da lært, at jeg kan meget mere end jeg selv tror. Og når jeg har min familie og min families støtte er der næsten ingen grænser for, hvor meget vi kan klare sammen. Det har helt sikkert gjort mig til en stærkere person end jeg var for et år siden.